Graag stellen wij ons team voor

Alf Smeets

Robin Smits

Onder constructie

 

 

Onder constructie

 

 

 

Rice van Haaren

In 1975 afgestudeerd als Fysiotherapeut. Een van de pioniers zijnde op dit vakgebied, in Holistische richting,  heb ik in de loop van de tijd aanvullende opleidingen gedaan zoals Sportfysiotherapie, Hoge School voor Natuurgeneeskunde, Osteopathie, Cranio Sacraal therapie, Kinesiologie, Fasciale therapie en Revalidatie 4XT en diep Fasciale Tape technieken.

De mens als geheel staat centraal en niet zijn klacht.

Daarnaast ben ik gedurende 20 jaar zeer actief geweest als Fysiotherapeut in de sportwereld, met name in de Hockey sport, zowel in Nederland als in de Bundesliga Hockey in Duitsland.

Romy Jongmans

Als Praktijkmanager van Fysiohuys houd ik mij bezig met het coördineren en optimaliseren van de interne bedrijfsvoering. Het is mijn uitdaging en passie om na te denken over hoe wij onze dienstverlening zo kunnen maken dat we als team ook daadwerkelijk de persoonlijke zorg kunnen leveren die we nastreven.

Als Coach, Tolk Lichaamstaal en Manueel Praktizijn kunnen mensen bij mij terecht om meer ontspannen in het leven te staan o.a. door meer inzicht in zichzelf te verwerven. Hiervoor heb ik diverse scholingsactiviteiten ontwikkeld waaronder de HBO opleiding Manueel Praktizijn. Daarnaast heb ik mij o.a. verdiept in Gelaatsdiagnostiek,  Iriscopie en diverse vormen van Massage.

Dit alles komt tot uiting in mijn Coachingsessies, Behandelingen en Workshops. De plek waar de klacht tot uiting komt is veelal niet het gebied waar de oorzaak ligt. Deze benaderingswijze hebben wij naar de client, maar ook als Team.

Lieske Janssen

Mijn werk als Interieurverzorgster van de praktijk doe ik met veel plezier, zodat mijn collega’s en de patienten elke dag met een frisse start kunnen beginnen.