Graag stellen wij ons team voor

Maikel Sprengers

Mijn naam is Maikel Sprengers, ik ben in 2014 afgestudeerd als Fysiotherapeut aan Fontys hogeschool te Eindhoven. Na mijn studie heb ik gewerkt in meerdere praktijken, onder andere met sporters en mensen met rug- en nekklachten. Ook heb ik, gedurende en na mijn studie, eerste elftallen van sportclubs begeleid, onder andere een voetbalclub en een hockeyclub. Direct na mijn opleiding tot Fysiotherapeut heb ik de specialisatie Dry-Needling behaald.

Sinds 2015 ben ik begonnen aan mijn 6 jaar durende vervolgopleiding Osteopathie te Antwerpen.
Als fysiotherapeut bekijk ik het lichaam altijd als geheel en probeer ik een persoon met klachten te helpen door het lichaam zijn beweeglijkheid en compensatiemogelijkheden terug te geven. Ook bekijk ik het herstelvermogen van het lichaam en probeer deze in combinatie met uw voorkeuren te optimaliseren. Hiervoor gebruik ik fysiotherapeutische technieken, training en Dry-Needling. Mijn interesses liggen vooral bij klachten aan de extremiteiten: de voet, de enkel, de knie, de elleboog en de hand. Natuurlijk kan ik ook overweg met andere klachten en gewrichten.

Daarnaast sta ik voor u klaar als de Hardloop Fysiotherapeut. Waarin ik mijn passies voor hardlopen en het helpen van mensen combineer. Heeft u hardloopklachten? Aarzel dan niet om een afspraak te maken, hoe eerder u met uw klacht naar ons toekomst hoe groter de kans op volledig herstel.

Elke 1e donderdag van de maand kunt u bij mij een afspraak maken voor het hardloopspreekuur, waarin ik gratis uw hardloopklachten onderzoek en uw advies geef over een vervolgtraject.

Rice van Haaren

In 1975 afgestudeerd als Fysiotherapeut. Een van de pioniers zijnde op dit vakgebied, in Holistische richting,  heb ik in de loop van de tijd aanvullende opleidingen gedaan zoals Sportfysiotherapie, Hoge School voor Natuurgeneeskunde, Osteopathie, Cranio Sacraal therapie, Kinesiologie, Fasciale therapie en Revalidatie 4XT en diep Fasciale Tape technieken.

De mens als geheel staat centraal en niet zijn klacht.

Daarnaast ben ik gedurende 20 jaar zeer actief geweest als Fysiotherapeut in de sportwereld, met name in de Hockey sport, zowel in Nederland als in de Bundesliga Hockey in Duitsland.

Romy Jongmans

Als Praktijkmanager van Fysiohuys houd ik mij bezig met het coördineren en optimaliseren van de interne bedrijfsvoering. Het is mijn uitdaging en passie om na te denken over hoe wij onze dienstverlening zo kunnen maken dat we als team ook daadwerkelijk de persoonlijke zorg kunnen leveren die we nastreven.

Als Coach en Manueel Praktizijn kunnen mensen bij mij terecht om meer ontspannen in het leven te staan o.a. door meer inzicht in zichzelf te verwerven. Hiervoor heb ik diverse scholingsactiviteiten ontwikkeld waaronder de HBO opleiding Manueel Praktizijn. Daarnaast heb ik mij o.a. verdiept in Gelaatsdiagnostiek,  Iriscopie en diverse vormen van Massage.

Dit alles komt tot uiting in mijn Coachingsessies, Behandelingen en Workshops. De plek waar de klacht tot uiting komt is veelal niet het gebied waar de oorzaak ligt. Deze benaderingswijze hebben wij naar de client, maar ook als Team.

Lieske Janssen

Mijn werk als Interieurverzorgster van de praktijk doe ik met veel plezier, zodat mijn collega’s en de patienten elke dag met een frisse start kunnen beginnen.